Politienieuws uit HALLE en SINT-PIETERS-LEEUW

C21

Politienieuws uit HALLE en SINT-PIETERS-LEEUW

3_politielogo_2011_p200
Repro EP

In Halle werd er ingebroken in een container langs de Brusselsesteernweg. De politie van Sint-Pieters-Leeuw hield snelheidscontroles langs de Europalaan. 92 chauffeurs mogen zich aan een proces verbaal verwachten.

HALLE -Inbraak in bedrijf
Donderdagochtend werd een inbraak vastgesteld in een container van een bedrijf langs de Brusselsesteenweg. Toen een werknemer donderdagochtend aankwam, merkte hij dat een zijdeur van de container open stond. De dieven maakten onder meer werkmateriaal en een fototoestel buit. De politie deed ter plaatse de nodige vaststellingen. De zaak wordt onderzocht.
 
HALLE -  Inbraak in woning
Donderdag omstreeks 11u werd een inbraak vastgesteld in een woning aan de Pallieterweidestraat. Inbrekers betraden de garage en doorzochten ook de kelder. In de woning zelf zijn ze niet binnengeraakt. Het is niet duidelijk wat er precies gestolen werd. De politie onderzoekt de zaak
 
SINT-PIETERS-LEEUW - 1 op 6 rijdt te snel
De verkeersdienst hield vrijdagvoormiddag snelheidscontroles langsheen de Europalaan in de bebouwde kom. Van de 592 gecontroleerde voertuigen werden 92 voertuigen geflitst. Er werd een maximum snelheid van 83 km/u genoteerd. De overtreders zullen eerstdaags een proces-verbaal toegestuurd krijgen.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
06 apr 2012
Felix Merckx
Repro E P
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 16 apr 2024

archief