REGIO - Feiten

REGIO - Feiten

Politie_heel_goed
 

 Mountainbikes gestolen 
GROOT-BIJGAARDEN - De politie van Dilbeek stelde 2 diefstallen van 2 mountainbikes vast aan de Stationsstraat in Groot-Bijgaarden op 15 oktober tussen 10u30 en 12u30. De mountainbike werd slotvast achtergelaten in het fietsenrek van een bedrijf. Omstreeks 12u30 stelt de betrokkene vast dat het slot van zijn fiets werd afgebroken en dat zijn fiets verdwenen is. Er is geen spoor van de dader(s). Een tweede mountainbike werd gestolen van de parking van Colruyt.

Braakschade
DILBEEK – Aan de Itterbeeksebaan in Dilbeek werd op 16 oktober tussen 13u00 en 18u00 ingebroken. De dader(s) betreden de woning via de geforceerde achterdeur en doorzoeken de woning. Op eerste zicht niets gestolen, volgens bewoners.

Fietser gewond
SINT-PIETERS-LEEUW - Vrijdagochtend ochtend om  8u10 gebeurde een verkeersongeval op de Pepingensesteenweg thv het kruispunt met de Victor Maloustraat. De aanrijding gebeurde tussen een fietser (meisje van twaalf jaar) komende uit de V Maloustraat en een vrachtwagen rijdende op de Pepingensesteenweg in de richting naar Pepingen. De fietser kwam onder de auto terecht tijdens het oversteken van de Pepingensesteenweg. De fietser werd gekwetst overgebracht naar het ziekenhuis te Halle. Ze verkeert niet in levensgevaar. De exacte oorzaak van het ongeval wordt nog onderzocht.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
17 okt 2008
Marc Sluys
Editiepajot
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 26 feb 2021
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 12 feb 2021

archief