Rotaryclubs plaatsen nieuwe speeltuigen in Don-Bosco HALLE

C21

Rotaryclubs plaatsen nieuwe speeltuigen in Don-Bosco HALLE

Scherm__afbeelding_2023-06-27_om_10
 
Scherm__afbeelding_2023-06-27_om_10
 

Op dinsdag 11 april staken enkele Rotaryclubs van zone 12 de handen uit de mouwen om de speeltuigen op de Don Bosco speelplaats te vervangen. 

De  verouderde speeltoestellen waren dringend aan vervanging toe. De veiligheid voor de kinderen van de kleuterschool en de basisschool, zowel van het gewone onderwijs als van BuLO kon niet meer gegarandeerd worden. 

Na overleg tussen de Rotaryclubs en de school werd er unaniem gestemd om deze te vernieuwen door speeltuigen met meer educatief karakter. 
Een educatieve speelplaats is zeer  belangrijk voor kinderen,  ze komen er tot rollenspellen en op die manier worden er allerlei ontwikkelingsvelden aangesproken: al ‘spelend leren’.
Tijdens de paasvakantie kwamen er enkele actieve rotariërs samen om de verkozen “vlieghaven” op te stellen onder de professionele begeleiding van de fabrikant. 
Daarbovenop zorgden we voor sjablonen en verf voor een fleurige en lerende speelplaats. De opvoedende waarde hiervan is dat de leerlingen leren samenspelen, tellen en communiceren. 
Alle speeltuigen beantwoorden aan de strenge veiligheidsnormen en hebben een keuringsattest. 
We wensen de kinderen heel veel plezier.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
27 jun 2023
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief