Hallemaal Gelijk HALLE verwelkomt nieuwe meters: Carole Ocreman en Tania Wauters

C21

Hallemaal Gelijk HALLE verwelkomt nieuwe meters: Carole Ocreman en Tania Wauters

Scherm__afbeelding_2023-08-25_om_23
foto © Geert Vanhassel
 

De LGBTI+-vereniging Hallemaal Gelijk uit Halle stelt met trots haar nieuwe meters voor: Carole Ocreman en Tania Wauters. Opmerkelijk is dat beide dames hetero zijn, maar bij (H)allemaal Gelijk maakt dat natuurlijk geen verschil. Iedereen is immers (H)allemaal Gelijk. Deze nieuwe meters belichamen vooral de kernwaarden van onze organisatie: diversiteit, acceptatie en gelijkheid. Tevens werd het logo van Hallemaal Gelijk aangepast om de diversiteit in onze maatschappij nog sterker te benadrukken.

Geen onbekenden in de Halse horeca

Carole Ocreman en Tania Wauters zijn geen onbekenden in de Halse gemeenschap. Carole was jarenlang het boegbeeld van Lamme Gisj, Tania is nog steeds actief in restaurant Chupito en Huis Nest. Beide meters hebben altijd de deuren geopend voor de activiteiten van Hallemaal Gelijk. Maar vooral zijn ze gepassioneerd door de LGBTI+-waarden en zetten ze zich actief in voor een inclusieve samenleving.

Een inclusieve toekomst voor iedereen

"We zijn verheugd om Carole en Tania als onze nieuwe meters te verwelkomen. We zijn dankbaar voor hun bereidheid om ons boegbeeld te zijn en om samen met ons te ijveren voor begrip, respect en gelijkheid voor alle individuen, ongeacht hun seksuele geaardheid”,  verduidelijkt Hallemaal Gelijk.

Nieuw logo vertegenwoordigt ook transgenders en mensen met HIV

Tijdens de jongste BBQ-KUBB van Hallemaal Gelijk in Huis Nest in Halle kreeg iedereen de kans kennis te maken met beide meters. Op hetzelfde evenement werd ook het nieuwe logo van de vereniging onthuld.

“Het nieuwe progressieve logo van Hallemaal Gelijk is voorzien van enkele nieuwe kleuren, vergelijkbaar met de toevoegingen aan de regenboogvlag van de LGBTI+-gemeenschap. Het logo behoudt een gedeelte van zijn oorspronkelijke uitstraling, maar bevat naast de vertrouwde regenboogkleuren ook een driehoek in zwart, bruin, lichtblauw, lichtroze en wit. Deze kleuren vertegenwoordigen transgender personen en degenen die zijn gestorven aan aids of leven met HIV”, aldus Hallemaal Gelijk.

Volg Hallemaal Gelijk!

Ook benieuwd naar onze andere activiteiten? 

·       Je vindt ons op Facebook.com/HallemaalGelijk.be.  

·       We houden onze sympathisanten ook regelmatig op de hoogte via onze nieuwsbrief. Interesse? Schrijf je via HallemaalGelijk@gmail.com

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
25 aug 2023
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 29 jun 2024

archief