Kankeronderzoek Waar staan we vandaag

C21

Kankeronderzoek Waar staan we vandaag

Scherm__afbeelding_2024-03-06_om_14
 

Rotary organiseert infoavond op 14 maart in Heilig-Hart-College Halle De strijd tegen kanker staat nooit stil. Met voortdurende vooruitgang in onderzoek en behandelingen, komen er steeds meer mogelijkheden om de ziekte effectiever te bestrijden.

Op 14 maart organiseren de Rotary Clubs Sint-Pieters-Leeuw en Halle een informatieavond die zich richt op de nieuwste ontwikkelingen in de preventie en behandeling van kanker. Deze avond is bedoeld om iedereen met interesse in het onderwerp juist te informeren.

Tijdens deze informatieve avond zal professor Karine Breckpot, biomedisch researcher aan de VUB , haar kennis en ervaring delen variërend van preventieve maatregelen tot de de laatste ontwikkelingen in hoogwaardige therapieën. Het belooft een avond vol inspiratie, informatie en interacties die nieuwe perspectieven bieden in ons gemeenschappelijk doel: Kanker Bestrijden en dit van preventie naar hoopgevende therapie.
Een zeer actueel thema in onze regio nu ook Halle dit jaar gaststad is voor de 100km-run van “Kom op tegen kanker” Kanker raakt ons allemaal op verschillende manieren. Of je nu persoonlijk getroffen bent, familieleden of vrienden die met deze ziekte leven, of gewoon meer wilt leren; deze avond biedt voor ieder wat wils.
Onze expert beantwoord je vragen en komt vertellen wat wij samen kunnen doen in de strijd tegen kanker. Want "Kennis geeft kracht”. De leden van beide Rotaryclubs kijken ernaar uit om de ontwikkelingen in het kankeronderzoek te kunnen delen en iedereen die direct of indirect met kanker te maken heeft, een hoopvolle toekomstblik te bieden.
Dit initiatief wordt mogelijk gemaakt door financiële bijdrage van de Rotary Clubs van Halle, Sint-Pieters- Leeuw, Gaasbeek-Pajottenland, Vilvoorde en Asse die ijveren voor een toekomst zonder kanker.
Inschrijven kan via overschrijving op rekeningnummer be27 7512 0011 4373 met vermelding naam + aantal.
Je tickets zullen dan klaarliggen aan het onthaal op 14 maart. Beslis je toch op het laatste moment, dan ben je ook welkom!
Datum: donderdag 14/03/2024
Plaats: Aula Heilig Hart College Halle -parkeermogelijkheid op de speelplaats van de school Uur: onthaal met drankje om 19:30
Prijs: 10 euro
Contact: Rotary Sint-Pieters-Leeuw Jo Heremans jo.heremans@icloud.com 0477/52 66 68
Rotary Halle Johan De Smet jj2desmet@gmail.com 0478/27 24 88

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
06 mrt 2024
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 16 apr 2024

archief