Feiten uit HALLE, DILBEEK en SINT-PIETERS-LEEUW

C21

Feiten uit HALLE, DILBEEK en SINT-PIETERS-LEEUW

Editiepajot_politie_heel_goed

Verkeersongeval met gewonde –verkeer omgeleid
SINT-PIETERS-LEEUW - Dinsdag omstreeks 18.45 uur : verkeersongeval met gekwetsten in Sint-Pieters-Leeuw, Bergensesteenweg ter hoogte van huisnummer762.Een personenwagen Opel Corsa die op de Bergensesteenweg reed in de richting van Anderlecht verliest vermoedelijk de controle over het stuur en na aanrijding met de middenberm kantelt het voertuig op het dak en ligt dwars over beide rijstroken richting Anderlecht. In het ongeval is slechts 1 voertuig betrokken. De bestuurder van de wagen werd met een hoofdwonde overgebracht naar het ziekenhuis in Halle voor verzorging. Omdat er geen doorgang was richting Anderlecht werd het verkeer kortstondig omgeleid tot de wagen werd weggesleept door een takeldienst.

In de middenberm
HALLE - Op de Buitenring gebeurde dinsdagavond tussen de oprit Buizingen en de uitrit naar Halle een zwaar ongeval. Een vrouw ging er van de baan. De wagen belandde in de middenberm en schoof tientallen meters verder. De vrouw zat gekneld. Ze werd overgebracht naar het ziekenhuis

Een aantal meldingen van de politie uit DILBEEK -Winkeldiefstal op 07/04/09 om 14:23 uur aan de Ninoofsesteenweg in Dilbeek. Drie jongeren worden staande gehouden door het personeel bij het verlaten van de winkel. Ze hadden sigaretten gestolen.
- Diefstal in woning op 07/04/09, tussen 10:50 en 18:50 in de Sint-Martinusstraat in Dilbeek. Een rraam aan achterzijde van de woning werd opgengebroken met een schroevendraaier. Er werden juwelen gestolen.
-Werken aan de klokken in de toren van Bodegem Als het weer het toelaat wordt er op dinsdag 14/04/09 een volledige dag gewerkt aan de klokken in de toren van de kerk van Bodegem. Hiervoor wordt een gedeelte van der Sint-Martinusstraat, tussen de Wolsemstraat en de Bodegemstraat, verkeersvrij gemaakt.
-Info alcoholcontroles
In de maanden januari, februari en maart controleerde de lokale politie van Dilbeek 205 voertuigen tijdens gerichte alcoholcontroles. Deze controles gebeurden zowel in de week als in het weekend, overdag, ‘s avonds en ‘s nachts. In totaal werden 6 rijbewijzen ingehouden ingevolge het rijden onder invloed van alcohol en werden er 3 rijbewijzen onmiddellijk ingetrokken. Er werden tijdens deze controles 39 processen-verbaal opgesteld inzake verkeersinbreuken ( o.a. voor defecte lichten, niet dragen van de gordel, ... ).
Ook werden er tijdens deze gerichte acties enkele voertuigen getakeld om reden dat ze niet verzekerd waren. Tijdens de acties in de maanden januari en februari werd er extra aandacht besteed aan de goede werking van de lichten van de voertuigen, het dragen van de veiligheidsgordel alsook het al dan niet gebruiken van de gsm tijdens het rijden.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
08 apr 2009
Marc Sluys
RE
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 16 apr 2024

archief