Bruno en Godelieve uit RUISBROEK vierden hun gouden huwelijk

C21

Bruno en Godelieve uit RUISBROEK vierden hun gouden huwelijk

 Bruno Monteyne en Godelieve Mousky zijn beiden afkomstig van Ruisbroek. We kennen elkaar van jongsaf aan, zoals ze veel mensen kennen in Ruisbroek.

Ze gingen jaren naar de Chiro. Er waren toen nog geen gemengde groepen en slechts af en toe een gezamenlijke activiteit. 's Zondags, na de Chiro, was hun vaste plek de parochiezaal. Daar  beleefden ze veel plezier. Later vond je hen in "De Zoete Peper".
Bruno werkte jaren als onderhoudsmecanicien in de papierfabriek Catala. Nadien werkte hij als instructeur pneumatika bij de VDAB.
Lieve was gedurende 36 jaar aan de slag in de jeugddienst van de politie, eerst in Ganshoren, de laatste jaren in Molenbeek.   
Het gezin groeide met 3 kinderen: Leen, Wannes en Katrien. Wannes is getrouwd  met Joanna. Ze hebben 2 kinderen: Anke en Elien.
Bruno heeft veel hobby's: tuinieren, koken, hout bewerken. Hij was steeds bereid achter de schermen mee te werken met de organisaties waar zijn kinderen bij betrokken waren.  Lieve was vroeger bestuurslid bij Femma Negenmanneke. Haar lievelingsbezigheid is lezen.
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
22 sep 2024
Devogeleer Emile
© Devogeleer Emile
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Devogeleer Emile | 22 sep 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief